Atelier 7 meubelmakerij

Houten meubelen op maat

Realisaties en maatwerk

Een tafel op maat laten maken? Met een bijpassende zitbank of enkele krukjes? Of zoekt u een op maat gemaakte vitrinekast voor een persoonlijke verzameling? Of een groot bureau in een speciale houtsoort?
Atelier 7 is reeds 30 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van houten meubelen op maat. Wij maken tafels, bureaus, alle soorten kasten en ander meubilair in massief hout en fineer. Onze meubels worden in opdracht van particuliere klanten vervaardigd in ons eigen meubelatelier te Eke (Oost-Vlaanderen), bij Atelier 7 koopt u dus uw meubels rechtstreeks bij de meubelmaker.
Aan de onderstaande selectie van gerealiseerde projecten merkt u het onmiddellijk: de meubelen van Atelier 7 zijn unieke, ambachtelijke stukken waar de eerlijke kwaliteiten en duurzaamheid van hout centraal staan.
Een offerte aanvragen voor een van onderstaande meubelen is heel eenvoudig: wanneer u doorklikt vindt u een handig formulier om zo een vrijblijvende prijsaanvraag te doen. Heeft u iets anders in gedachten? Daag ons uit! Samen met u verwerken we uw ideeën tot een uniek meubel dat aansluit bij u en uw interieur: contacteer ons voor een afspraak in onze toonzaal.