Atelier 7 meubelmakerij

Houten meubelen op maat

Ons bedrijf

Sinds de oprichting van de meubelmakerij, zo’n 30 tal jaar geleden, groeide ons bedrijf van kleine eenmanszaak tot familiale KMO. Naast zaakvoerder Frederic Gaeremynck en zijn zoon Samuel, die in 2010 na zijn studies architectuur en meubelontwerp het team kwam versterken, zijn er een tweetal werknemers aan de slag.
Vanaf het begin hebben wij ons als ambachtelijke meubelmakerij toegespitst op de verwerking van massief hout en hoogwaardige fineerproducten. Dit vraagt een aparte vakkennis en inzicht in de levende karakteristieken van het hout, maar is een uitdaging die wij met veel passie en werkijver aangaan. En die ons in april 2018 het label van Wettelijk Erkend Ambachtsman opgeleverd heeft.

Hoewel we ook werken in opdracht van (interieur)architecten en zelfstandige ontwerpers, leveren we hoofdzakelijk rechtstreeks aan particulieren. Dit wil zeggen dat onze meubelen uitsluitend op bestelling worden gemaakt, in nauwe samenspraak met onze klant. Deze korte keten, rechtstreeks van producent naar klant, stelt ons in staat unieke, kwalitatieve en werkelijk op maat gemaakte meubelen te leveren aan een scherpe prijs.