Atelier 7 meubelmakerij

Houten meubelen op maat

Wettelijke erkenning als ambachtsman

Sun, 22/04/2018 - 16:46 -- Samuel Gaeremynck
Erkend ambachtsman

Sinds 17 april 2018 is Atelier 7 wettelijk erkend als ambachtsman. Dit is een officieel label dat door de Commissie Ambachtslieden van de FOD Economie wordt uitgereikt. Het bekrachtigt het authentieke karakter van onze activiteit als meubelmakerij, het manuele aspect van ons werk en vooral onze knowhow als ambachtsman, gericht op kwaliteit, traditie en creatie.

Het produceren van meubilair in massief hout is een bij uitstek ambachtelijke, oude stiel waarbij men niet omheen traditionele technieken en verbindingen kan. Niettegenstaande bewijst Atelier 7, met een uitgebreide portfolio aan eigen hedendaagse ontwerpen, dat handgemaakte meubelen niet per se ouderwets hoeven te zijn. Atelier 7 slaagt er juist in deze traditionele technieken en materialen bewust om te zetten tot een eigentijdse vormentaal.

Als bedrijf zijn wij erg trots op dit label, maar deze verdienste is in de eerste plaats toe te schrijven aan ons getalenteerd team dat dagelijks in het atelier en op de werf staat. Zonder hun inzet en vakmanschap zouden we deze erkenning nooit verkregen hebben. Goed bezig, gasten!