Atelier 7 meubelmakerij

Ontwerp en realisatie van houten meubelen op maat

Ruim 25 jaar vervaardigen wij massief houten meubelen op maat. Deze jarenlange ervaring, passie voor hout en uitzonderlijk vakmanschap garanderen een kwalitatief hoogstaand meubelproject dat volledig in onze eigen werkplaats wordt gerealiseerd.
In onze ruime portfolio kunt u alvast talloze voorbeelden bekijken van tafels, boekenkasten, bureaus, salontafels, dressoirs en vele andere maatmeubelen, die in de houtsoort en afmetingen van uw keuze kunnen worden uitgevoerd. Verder bieden wij de mogelijkheid om in nauwe samenwerking met u een persoonlijk en uniek maatmeubel te ontwerpen.
Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte.

Bezoek ons op Openbedrijvendag

di, 01/09/2015 - 20:35 -- Samuel Gaeremynck

Zondag 4 oktober is het weer zover: naar jaarlijkse gewoonte zetten honderden bedrijven hun deuren open voor het grote publiek en Atelier 7 is daar dit jaar ook bij! Van 10u tot 17u kan je onze werkplaatsen komen bezoeken en ons voor een keer ongegeneerd op de vingers kijken.
- Doorloop samen met ons het hele productieproces van brute verzaagde boomstam tot afgewerkt meubelstuk
- Kijk hoe wij van het zaagsel en schaafsel briketten persen voor onze heteluchtkachel
- Maak kennis met de verschillende stappen in de productie: uitsmetten, schaven, zagen, schuren, montage en afwerking
- Leer verschillende materialen en houtsoorten kennen zoals eik, olm, notelaar, esdoorn, kerselaar en vele anderen
- Neem een kijkje in onze toonzaal met tafels, kasten, bureaus, salontafels en banken

Alle info over onze deelname vind je hier

Hopelijk tot dan!

Atelier 7 opent de deuren helemaal

ma, 25/08/2014 - 20:30 -- Samuel Gaeremynck
Opendeur bij Atelier 7

Sinds mei is onze meubelmakerij verhuisd naar Eke, Oost-Vlaanderen. De grote werken zijn reeds een tijdje achter de rug en we zijn er volop aan het werk. Nu is ook onze toonzaal klaar, hoog tijd voor een officiële opening dus!
Atelier 7 nodigt u daarom graag uit op de opendeurdagen: vrijdag 19 september van 16u tot 20u & zaterdag 20 september van 10u tot 18u.
Ontdek onze unieke houten meubelen in de gloednieuwe toonzaal, neem een kijkje in de werkplaatsen en het vernieuwd machinepark, maak kennis met bekende en minder bekende houtsoorten die wij gebruiken. Wij wachten u op met een drankje en staan er klaar om op al uw vragen te antwoorden.

Scheldestraat 27b
9810 Eke

Hopelijk tot dan.

Pagina's