Atelier 7 meubelmakerij

Ontwerp en realisatie van houten meubelen op maat

Ruim 25 jaar vervaardigen wij massief houten meubelen op maat. Deze jarenlange ervaring, passie voor hout en uitzonderlijk vakmanschap garanderen een kwalitatief hoogstaand meubelproject dat volledig in onze eigen werkplaats wordt gerealiseerd.
In onze ruime portfolio kunt u alvast talloze voorbeelden bekijken van tafels, boekenkasten, bureaus, salontafels, dressoirs en vele andere maatmeubelen, die in de houtsoort en afmetingen van uw keuze kunnen worden uitgevoerd. Verder bieden wij de mogelijkheid om in nauwe samenwerking met u een persoonlijk en uniek maatmeubel te ontwerpen.
Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte.

Atelier 7 verhuist

di, 01/04/2014 - 13:41 -- Samuel Gaeremynck
Nieuwe ateliers te Eke

Groot nieuws! Onze meubelmakerij zal in mei 2014 verhuizen naar Eke, Oost-Vlaanderen. Deze nieuwe locatie biedt een meer centrale ligging en een veel vlottere bereikbaarheid. We werken er ook volop aan een eigen toonzaal waar we heel binnenkort meubelen in diverse houtsoorten en afwerkingen zullen tentoonstellen.
Daarnaast geeft deze verhuis ons de kans een aantal verbeteringen aan onze werkplaats door te voeren. Het machinepark wordt grondig vernieuwd en de voetafdruk van het bedrijf gaat omlaag. Zo investeren we onder meer in een nieuw afzuigingssysteem met warmteterugwinning en verwarmen we voortaan met een ecologische heteluchtkachel die brandt op houtresten en briketten van samengeperst schaafsel.

Zoals je ziet zijn de verbouwingswerken reeds volop aan de gang, hou zeker onze Facebook-pagina in het oog voor verdere updates!

Mechelen Meubelen 2.0

vr, 21/02/2014 - 08:30 -- Samuel Gaeremynck
Schrijftafel in Amerikaanse notelaar

In het omkaderende programma rond Mechelen Meubelen 2.0 stelt gallerij Witte Rook o.a. een van onze meubelen tentoon. Deze compacte schrijftafel is een ontwerp van Samuel Gaeremynck, die vooraleer hij aan de slag ging bij Atelier 7, in Mechelen de Voortgezette Opleiding Meubelontwerp (VOMO) studeerde.
Witte Rook neemt deel aan een uitgebreide route doorheen de gehele Mechelse binnenstad en is geopend op 26 en 27 februari en 1, 2, 7, 8, 9, 15 en 16 maart.

Meer informatie over alle lezingen en tentoonstellingen vindt u op www.mechelenmeubelen.be.

Pagina's