Atelier 7 meubelmakerij

Ontwerp en realisatie van houten meubelen op maat

Ruim 25 jaar vervaardigen wij massief houten meubelen op maat. Deze jarenlange ervaring, passie voor hout en uitzonderlijk vakmanschap garanderen een kwalitatief hoogstaand meubelproject dat volledig in onze eigen werkplaats wordt gerealiseerd.
In onze ruime portfolio kunt u alvast talloze voorbeelden bekijken van tafels, boekenkasten, bureaus, salontafels, dressoirs en vele andere maatmeubelen, die in de houtsoort en afmetingen van uw keuze kunnen worden uitgevoerd. Verder bieden wij de mogelijkheid om in nauwe samenwerking met u een persoonlijk en uniek maatmeubel te ontwerpen.
Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte.

Atelier 7 opent de deuren helemaal

ma, 25/08/2014 - 20:30 -- Samuel Gaeremynck
Opendeur bij Atelier 7

Sinds mei is onze meubelmakerij verhuisd naar Eke, Oost-Vlaanderen. De grote werken zijn reeds een tijdje achter de rug en we zijn er volop aan het werk. Nu is ook onze toonzaal klaar, hoog tijd voor een officiële opening dus!
Atelier 7 nodigt u daarom graag uit op de opendeurdagen: vrijdag 19 september van 16u tot 20u & zaterdag 20 september van 10u tot 18u.
Ontdek onze unieke houten meubelen in de gloednieuwe toonzaal, neem een kijkje in de werkplaatsen en het vernieuwd machinepark, maak kennis met bekende en minder bekende houtsoorten die wij gebruiken. Wij wachten u op met een drankje en staan er klaar om op al uw vragen te antwoorden.

Scheldestraat 27b
9810 Eke

Hopelijk tot dan.

Wij zijn verhuisd

di, 20/05/2014 - 21:24 -- Samuel Gaeremynck
De meubelmakerij verhuisd

Het is zover, wij zijn verhuisd naar Eke, Oost-Vlaanderen. Deze nieuwe locatie biedt een meer centrale ligging en een veel vlottere bereikbaarheid voor onze klanten. We werken er ook volop aan een eigen toonzaal om u in de toekomst nog beter te kunnen begeleiden naar uniek meubel op uw maat.
Deze verhuis gaf ons ook de kans een aantal verbeteringen aan onze werkplaats door te voeren. Het machinepark werd grondig vernieuwd en de voetafdruk van het bedrijf gaat omlaag. We hebben nu onder meer een afzuigingssysteem met warmteterugwinning en verwarmen voortaan met een ecologische heteluchtkachel die brandt op houtresten en briketten van samengeperst schaafsel.

Dit zijn onze nieuwe gegevens:

Atelier 7 bvba
Scheldestraat 27b
9810 Eke

Pagina's