Atelier 7 meubelmakerij

Ontwerp en realisatie van houten meubelen op maat

Ruim 25 jaar vervaardigen wij massief houten meubelen op maat. Deze jarenlange ervaring, passie voor hout en uitzonderlijk vakmanschap garanderen een kwalitatief hoogstaand meubelproject dat volledig in onze eigen werkplaats wordt gerealiseerd.
In onze ruime portfolio kunt u alvast talloze voorbeelden bekijken van tafels, boekenkasten, bureaus, salontafels, dressoirs en vele andere maatmeubelen, die in de houtsoort en afmetingen van uw keuze kunnen worden uitgevoerd. Verder bieden wij de mogelijkheid om in nauwe samenwerking met u een persoonlijk en uniek maatmeubel te ontwerpen.
Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte.

Belgium Art & Design

ma, 09/01/2017 - 22:24 -- Samuel Gaeremynck
BAD

Van 16 t.e.m. 19 februari 2017 staat Atelier 7 meubelmakerij op Belgium Art and Design in het ICC in Gent. "BAD is een event waar je de eigentijdse creativiteit van kunst en design ontdekt. Het is een eigenzinnige beurs die je meeneemt in een totaalbeleving van Belgische kunst en design, en dat op een karaktervolle site in Gent."
Wij zullen er staan met enkele nieuwe verrassende ontwerpen die in première op BAD worden getoond. Alle info over BAD vind je op belgiumartdesign.be en hou intussen zeker ook onze facebook-pagina in de gaten.
Tot op BAD!

Open boekenkast in groene betonplex, messing en essenhout
Ovale tafel in butternut (Juglans Cinerea)
Eettafel in Europees essenhout
Barkast in Franse notelaar fineer